Dørautomatik

Erreka ERTAIN slimline dørautomatik

Erreka ERTAIN slimline dørautomatik.

Vi monterer og servicerer dørautomatikker samt hele facadeløsninger hvor dørautomatikker indgår. Hver producent af dørautomatikker har deres styrker, så derfor beskæftiger vi os med en del forskellige mærker, herunder Tormax, Geze, Erreka, Dorma, Gilgen og Besam.

Dørautomatikker har et bredt anvendelsesområde og bruges til automatisk døråbning evt. i forbindelse med adgangskontrol med magnetkort eller kode. På branddøre kan der monteres automatisk dørlukning, som kan aktiveres gennem et building mangement system eller bygningens røgalarm system.

Thormax iMotion 1301

Tormax iMotion 1301 dørautomatik til svingdøre.

Vi laver både svingdøre, enkeltfløjet- og dobbeltfløjet skydedøre og teleskopdøre. Også helglas vægge kan vi klare, som eksempelvis den meget flotte og enkle løsning fra Erreka, som ses på billedet til højre. Her monteres glasset i en smal klemliste i toppen og styres i en lille styreskinne i bunden.

 
 

Opret en serviceaftale

Krintel Entreprise udfører service på de fleste dørautomatik systemer. Der er mulighed for at oprette en serviceaftale, så vi udfører de lovpligtige serviceeftersyn med fastlagte mellemrum. Ring for mere info eller et uforpligtende tilbud.

 

Dobbelt dørautomatik med sideglas

Dobbelt fløjet skydedør med dørautomatik til automatisk åbning af døren.