Hærdet hel-glas facade

Helglas butiksfacade

Helglas butiksfacade i Frederiksberg centret med mulighed for hel åbning af facaden.

Hærdede helglas facader er en fælles betegnelse for glasvægge, -facader og -døre uden ramme. Det giver et slankt og moderne design, der er meget anvendt i butikscentre, hvor de store glasfacader giver maksimal eksponering. Helglas facader kan have en valgfri kombination af faste og gående sektioner efter behov. I butiksfacader kan helglas facaden kombineres med et rullegitter for at lette arbejdet med at åbne og lukke butikken.

Facader i glas finder også anvendelse i kontorbygninger, hvor glasfacaden bruges som glas skillevægge mellem kontorlokaler, mødelokaler mv. Et eksempel ses på billedet herunder fra et B&O center.

Glasdøre B&O center

Hærdet glasvæg i B&O center. Faste sideglas er monteret i U-skinner og de to svingdøre er monteret på gulvpumper.


 
 
 
 
 
 
 
 

Et andet eksempel på en butiksafgrænsning ses på billedet herunder. Systemet er Easyfold – et simpelt foldesystem, der giver mulighed for en hel facadeåbning.

Helglas butiksfacade system Easyfold

Helglas butiksfacade system Easyfold


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi leverer helglas facader i alle størrelser, farver og former. Vi kan sammensætte en butiksfacade eller kontoropdeling med netop de åbningsmuligheder du har brug for. Vi er altid behjælpelige med råd og vejledning, og kommer gerne ud på besigtigelse, for at finde frem til den bedst mulige løsning.

 

Dobbelt glasdør

Dobbelt helglas dør i hærdet klar glas

Glasdør med faster sidepartier

Glasdør med faste sidepartier i kontorbygning.