Rytterlys

Rytterlys FW50+SI alu ovenlys

Flot rytterlys der lukker store mængder dagslys ind. Udført i system Schüco FW50+ SI med 3-lags sikkerhedsglas og dobbelt energi. Dette ovenlys er et af de bedste på markedet med en samlet U-værdi på ca. 1,0.

Et rytterlys giver mulighed for et rigtig godt naturligt lysindfald på steder, hvor det normalt ikke er muligt, med konventionelle vinduer. Samtidig kan ovenlysvinduet laves særdeles energi effektivt, ved at bruge 3-lags ruder med dobbelt energi. Med Schüco’s FW50+ SI kan opnås U-værdier helt ned til 1,0.

 

Nybyg og renovering

Rytterlys kan både tænkes ind fra starten ved nybyggeri, eller eftermonteres i forbindelse med en renovering. Med de gode isoleringsevner er der ingen grund til bekymring om kuldenedfald fra glas i taget. Her til højre ses et rytterlys i en tilbygning, som giver et uovertruffent lysindfald i rummet. I tilbygningen er også monteret to store foldedørs partier, så tilbygningen kan åbnes helt op om sommeren.

Herunder ses et par rytterlys som vi også har monteret. Rytterlys kan også eftermonteres i kippen på et skråtag – en lidt anderledes og designmæssigt spændende måde at få glas i taget. På billedet herunder til højregår rytterlyset i hele husets bredde. Huset blev kåret til årets hus 2010 i Gentofte. Ovenlyset starter over hallen hvor, der er åbent i fuld højde og fortsætter hen over gangen på 1. salen og slutter i soveværelset.

Der er mange muligheder for at tilpasse rytterlyset både i form og funktion. Man kan f.eks. montere opluk med automatisk styring efter temperaturen, som er tilfælde på billedet herunder.

Rytterlys Ovenlys aluminium

Rytterlys på erhvervs ejendom i Roskilde, med komplet komfortstyring, som åbner og lukker vinduerne ved angivet temperatur og vindhastighed.

aluminium rytterlys ovenlys

Rytterlys i Schüco FW50+ på privat bolig. Ovenlyset er i hele husets bredde og lyser hele huset op.

 

Schüco AOT (alu on timber)

Schüco’s højisolerende løsning, hvor aluminium monteres oven på en bærende trækonstruktion, AOT (Alu on Timber), med 3-lags termorude.

AOT (Alu on Timber)

AOT er et alu system til at montere oven på en trækonstruktion. Systemet kan også fås til stålkonstruktioner. Dette system er nemt at tilpasse og montere. Kombinationen med træ indvendigt gør at systemet kan få en rigtig god varmeisolering.