Velfac døre & vinduer

Velfac VinduesMester

Krintel Entreprise er certificeret VinduesMester

Krintel Entreprise er certificeret af Velfac og er således med i VinduesMester ordningen. Det betyder at vi har gennemgået kurser hos Velfac for at kunne give dig den bedst mulige service og sikre en høj kvalitet på det færdige produkt. Samtidig giver det dig en ekstra garanti, da Velfac garanterer for kvaliteten af et arbejde udført af en certificeret VinduesMester. Skal du have nye døre og vinduer, sender vi gerne en certificeret vinduesmester ud og foretager en gratis og uforpligtende opmåling, samt rådgiver med valg af elementer. Uanset om du er privatperson og skal have skiftet et par vinduer eller du repræsenterer en hel boligforening, så har vi et højt serviceniveau og den rigtige løsning. Udover salg og montering, udfører vi også service og reparation.

 

Vinduer for livet

Velfac 200

Slankt og moderne vindue fra Velfac 200-serien

Velfac har produceret vinduer og døre siden 1985. Kendetegnet er, at produkterne er innovative og af høj kvalitet. Samtidig er der også et bredt sortiment, så du kan få et vindue der passer til stilarten i netop dit hus. Velfac 200 serien er et træ/alu-vindue med et slankt og moderne design til nyere parcelhuse og bungalows, mens Velfac Classic har et mere traditionelt design med buet “kitfals” og synlige hængsler. Se også ramme/karm snittene for fem Velfac serier nederst på siden. Fælles for modellerne er et element med minimal vedligeholdelse og rigtig god isoleringsevne.

Velfac Classic

Vindue fra Velfac Classic serien

 

 

 

 

Fremtidssikr dine nye vinduer og døre

Som et af de få lande i Europa, er der endnu ingen krav fra forsikringsselskaber vedrørende vinduers og døres indbrudsikkerhed.

Vinduer og døre fra Velfac har forhøjet sikkerhed mod indbrud, sammenlignet med elementer fra andre producenter. Den øgede sikkerhed opnås med forstærkede hængsler, sikkerhedslimet rude og indvendige glaslister, så ruden ikke kan fjernes udefra. Desuden er der mulighed for at tilkøbe en yderligere sikkerpakke indeholdende paskvilgreb med lås og trepunkts lukkesystem.

Elementerne har en rigtig god isoleringsevne med nogle af markedets bedste U-værdier og lever derfor op til fremtidens energikrav og sikrer, at din varmeregning minimeres mest muligt. Velfac 200 ENERGY med 3-lags termorude vælges, når varmeregningen skal helt i bund.

For yderligere info kan du besøge Velfacs hjemmeside herDu kan også kigge i en af Velfacs brochurer, som du også finder på siden Vejldninger her på krintel.com. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe eller sende en mail for en uforpligtende samtale om dine nye elementer fra Velfac.

 

Kontakt os her

Snit gennem karm-ramme

Snit gennem karm-ramme i forskellige Velfac vinduer

Før- og efterbilleder fra tidligere sager

Nye Velfac vinduer og døre

Nye Velfac døre og vinduer

Nye facade med Velfac døre og vinduer