Brusedøre i glas

Køb din brusedør af en professionel håndværker og få et kvalitetsprodukt og mulighed for vejledning, når du skal montere brusedøren.

Nyhed: Tilbud på flot brusedør i glas med kvalitetshængsler

Brusekabine med enkelt glas

Nu kan du få flotte brusedøre i glas fra Krintel Entreprise, leveret til døren eller afhentet på vores værksted. Køb din brusedør af en professionel håndværker og få et kvalitetsprodukt og mulighed for vejledning, når du skal montere brusedøren.

Tilbuddet inkluderer følgende:

1 stk. formstabilt og personsikkert hærdet glas i en god kraftig tykkelse på hele 8 mm. Kan både leveres i klar glas og satimat (sandblæst), se billede til højre.
Glasset produceres specielt til dig på dine mål. Glasmål op til 750 x 2000 mm (Bredde x Højde).
2 stk. justerbare kvalitetshængsler med 5 års garanti, samt 1 stk. knop greb, se billede herunder. Hængslerne er i kraftig kvalitet med selvluk på de sidste 10 grader. Desuden kan lukkepositionen indstilles meget nemt under montagen, hvilket er guld værd for et flot resultat.
Beslag og knop greb har en flot finish og kan vælges i krom eller rustfrit look

Pris inklusiv moms, eksklusiv montage

Gør brug af tilbuddet ved at sende os en mail på post@krintel.com
Glas i klar finish:
kr. 3.495,-
Glas i sandblæst finish:
kr. 3.995,-
Tillæg for levering:
kr. 450,-

Yderligere info om ovennævnte bruseniche

Tilbuddet gælder op til de angivne størrelser, men kan godt leveres med større dimensioner mod pristillæg, brug da bestillingssiden på samme måde og betragt den mail du får som et tilbud. Vi skal gøre opmærksom på at der ikke er returret på glasset, da det er fremstillet på special mål.

Glasset leveres med udskæring til hængsler 250 mm fra top- og bundkant. Knop-grebet placeres i halv højde og 50 mm fra forkant til center af greb. Når vi modtager ordren, fremsender vi ordrebekræftelse. Ordren regnes for bindende når betalingen er modtaget. Døren er klar til levering i løbet af 10 arbejdsdage.

For andre bruseløsninger se brochuren fra Unica Line her.

Andre bruseløsninger

Vi leverer mange andre typer af bruseløsninger i glas – det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Se billederne herunder for inspiration. Du kan også tage et kig i brochuren fra Unica Line, som har mange flotte løsninger i glas. Du kan også se flere løsninger samt forskellige beslag i vores beslagsbrochure .

Brusedøre i glas er en flot og praktisk løsning til badeværelset. Det er en let og elegant løsning, som samtidig er meget rengøringsvenlig. Som tilvalg kan glasset desuden leveres med en ClearShield belægning, så glasset forbliver rent i længere tid ad gangen. Vi kan udføre montagen af brusedøren. Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om din fremtidige bruseløsning og få et uforpligtende tilbud. Kontakt os her.

Referencer

(+45) 43 69 11 73
post@krintel.com