Kælderrum

Vi kan levere løsninger til opdeling og afskærmning af kælderrum og pulterrum i etageejendomme, samt løsninger til afskærmning af alt fra serverrum til garager.

Få et tilbud på en fleksibel og prisstærk løsning til dit kælderrum, der både er let og moderne og samtidig mere modstandsdygtig overfor fugt og brand end traditionelle løsninger. Vi anvender systemer fra den svenske producent Troax, som er førende på området. Vi har hurtig levering både til nybyg og renovering uanset om der er tale om få rum eller tusinder. Vi kan være med helt fra starten og stå for demontering af eksisterende rum, eller vi kan bare levere og montere det nye system. Døre kan leveres færdige med nummerskilte og lås.

Trådvæg til kælderrum med mange anvendelser

Vi kan levere løsninger til opdeling og afskærmning af kælderrum og pulterrum i etageejendomme, samt løsninger til afskærmning af alt fra serverrum til garager. Systemet kan også bruges til indhegning af maskiner i produktionshaller for at sikre personsikkerhed. En af de store fordele ved systemet fra Troax er, at der er rig mulighed for at tilpasse elementerne i højde og bredde og endda lave special tilpassede udskæringer til rør og andre forhindringer. Systemet leveres som standard i grå pulverlakering, men kan leveres i alle RAL-farver og endda også galvaniseres.

En sikker løsning

Vægge og døre leveres i tre forskellige sikkerhedsniveauer med hensyn til indbrud og hærværk. Troax Classic er den letteste, billigste og mest solgte model til kælderrum- og pulterrumsløsninger. Troax Classic leveres med netvægge og netdøre udført i et fintmasket trådnet, så ubudne ikke kan få hånden igennem, men kan også leveres med en fuldplade løsning som på billedet herunder.

Troax Safe er den sikreste model med ekstra kraftigt trådnet. Troax Safe leveres med påsvejst dækkappe til beskyttelse af hængelåsen, men kan også leveres med godkendt ASSA eller EURO cylinder når sikkerheden skal være i top. Troax Safe lever op til standarderne i svenske SSF (sammenslutning til sikring mod indbrud) og kan monteres på steder med ekstra høje krav til sikkerheden, f.eks. til lagerdepot, garage eller kælderrum.

Troax Medium er en løsning, der en en god middelvej og som stadig sikrer en høj sikkerhed med mulighed for godkendte låse. Troax Medium kan også leveres med fuld stålplade i stedet for trådnet for at forhindre indsyn. I dette tilfælde, vil der stadig være trådnet i toppen, for at få maksimalt lys ind i kælderrummet.

Ring og hør nærmere

Vi kommer gerne ud med vareprøver og fremviser de forskellige systemer. Vi har næsten altid dele på lager til reparationer og rykker hurtigt ud i tilfælde af hærværk eller indbrud. For mere information er du velkommen til at kontakte os her. For inspiration kan du også tage et kig i vores brochure fra Troax.

kælderrum

– Mulighed for pladeløsning med Troax Classic og Troax Medium.

kælderrum

– Troax Classic trådnetløsning forberedt til hængelås.

kælderrum

– Låsekappe til beskyttelse af hængelås på Troax Medium og Troax Safe.

(+45) 43 69 11 73
post@krintel.com