HSW døre

HSW døre har et enkelt lag hærdet glas, der hænger i toppen i et køreskinne med hjul.

HSW døre til butiksfacader

HSW-anlæg (Horizontal Sliding Wall) bruges i butikscentre til butiksfacader for at afskærme den enkelte butik. Fordelen ved HSW-anlægget er den store åbningsbredde, hvor dørene er parkeret i den ene side i butikkens indgang. HSW glas bruges også i faste dele af butikkens facade. HSW døre har et enkelt lag hærdet glas, der hænger i toppen i et køreskinne med hjul.

Systemet der her hænger i parkeringen på billedet herunder er Alika HSW system 4000. Dette system er monteret mange steder og produceres ikke længere, men vi har reservedele til næsten det hele. Der er monteret flere hundrede anlæg alene i Danmark og en del af dem har vi fast serviceaftale på. Det sikrer, at de vil holde mange år frem i tiden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har din butik eller dit indkøbscenter ikke en serviceaftale med os, så kontakt os på (+45) 43 69 11 73 eller send en mail til post@krintel.com, så laver vi et godt tilbud på en samlet aftale. Når vi i dag monterer nye HSW døre er det primært tyske Teufel vi benytter, men vi sælger også Geze og Dorma HSW-anlæg.

Referencer

HSW butiksfacade med faste glas

HSW butiksfacade med faste glas

Alika HSW system 4000 i parkering

Alika HSW system 4000 i parkering

HSW butiksfacade

HSW butiksfacade

Køreskinne og hjul på HSW-anlæg fra Teufel.

Køreskinne og hjul på HSW-anlæg fra Teufel.

(+45) 43 69 11 73
post@krintel.com