Glasbaldakiner

Glasbaldakiner er en praktisk og elegant løsning, hvis man vil kunne stå i tørvejr ved sin hoveddør.

Glasbaldakiner er en praktisk og elegant løsning, hvis man vil kunne stå i tørvejr ved sin hoveddør. Glasset i alle vores glasbaldakiner består af to stk. sammenlimede hærdede glas, så der ingen risiko er for personskade, hvis glasset skulle gå i stykker.

Tilbud: Flot glasbaldakin til hoveddøren
Vi kan nu tilbyde en glas baldakin til overdækning ved hoveddøren. Tilbuddet omfatter en højkvalitets glasbaldakin i målene 750 x 1500 mm. Glasset er 12 mm hærdet og lamineret, ophængt i 2 stk. rustfrie Ø12 stænger. Glasset fastgøres desuden i bagkanten med 2 stk. beslag i rustfrit stål.

Prisen for ovennævnte tilbud er kun kr. 4800,- ekskl moms afhentet på vores værksted i Greve. Baldakinen kan leveres til adressen for kr. 350,- ekskl. moms. Vi monterer gerne efter aftale, ring og få en samlet pris inkl. montering.

Større dimensioner kan også leveres mod en merpris. Se billedet her til venstre, hvor bredden er forøget og der er brugt et ekstra ophæng.

– Glasbaldakin i standard løsning omfattet af nævnte tilbud. Glasset er 12 mm hærdet lamineret og beslagsdele er syrefast rustfri stål.

– Glasbaldakin, som i nævnte tilbud, men i større dimension og med 3 ophæng

Mange formål

Herunder ses detalje billeder og tegninger af beslagsdelene.

Specialfremstillede glasbaldakiner

Der er mange forskellige muligheder for at få et unikt design på din nye glasbaldakin. Herunder ses en mulig løsning på glas over hoveddøren. Der er også mulighed for at få monteret et helt indgangsparti ved hoveddøren, så man både kan stå i tørvejr og læ. Et eksempel på sådan et halvtag kan ses på 6. billede i galleriet herunder, hvor baldakinen er opbygget i Schüco aluminium system FW50. Det giver en unik og opsigtsvækkende indgang til hjemmet.

Glasbaldakiner

– Specialfremstillet glasbaldakin i eksklusivt boligområde

– Glasbeslag

– Fastgørelse af baldakin på muren

Glasbaldakiner

– Glasbaldakin over hoveddør

Glasbaldakiner

– Glas baldakin over hoveddør i hærdet lamineret glas med mat folie. Glasset hænger i 14 mm rustfrie stænger og en liste i bagkanten.

– Alu indgangsparti i Schüco FW50 med gavl i galvaniseret stål

– Schüco baldakin i alu og 3 mm acryl glas

– Schüco baldakin i alu og 3 mm acryl glas

– Schüco baldakin i alu og 3 mm acryl glas

(+45) 43 69 11 73
post@krintel.com