Tagkonstruktion i glas og aluminium

Vi tegner og producerer tagsystemerne på eget værksted, så vi kan lave en fuldstændig tilpasset løsning.

En tagkonstruktion er nem at integrere i de eksisterende omgivelser

En tagkonstruktion i glas og aluminium er en let konstruktion – fysisk og visuelt. Samtidig er der et væld af muligheder for at lave en konstruktion, som geometrisk passer ind i de eksisterende omgivelser.

Herunder ses en terrasse overdækning, udført i Schüco system FW50+. Taget er opbygget med spær i det eksisterende tags hældning og sammensat med rigel profiler imellem spærene. Der er anvendt lamineret sikkerhedsglas for at undgå personskade hvis glasset skulle smadre.

Taget kan laves fuldt isoleret med 3-lags termorude eller enkeltlags lamineret glas til uopvarmede rum.

tagkonstruktioner i glas og aluminium

Overdækning på terrasse i boligforening. Systemet er Schüco FW50+.

Mulighederne er mange

Vi tegner og producerer systemerne på eget værksted, så vi kan lave en fuldstændig tilpasset løsning. Se f.eks. billedet herunder, hvor man har monteret et alu system uden på en bærende trækonstruktion. Dette tagsystem hedder AOT (Alu on Timber) og princippet er, at aluminiummet beskytter trækonstruktionen og sikrer en lang holdbarhed.

Vores tagsystemer leveres i natureloksering som standard, men kan sagtens pulverlakeres efter ønske, i en valgfri RAL-farve.

Systemerne kan bruges til alle former for tage, f.eks. som tag på garage, til overdækninger, tag til udestuer eller til en mellemgang i glas, hvis man har flere bygninger, som man ønsker at binde sammen.

tagkonstruktioner i glas og aluminium

Tag over uopvarmet udestue i system Schüco AOT (Alu on Timber). Konstruktionen er opbygget i træ og derefter beklædt med aluminium og glas, for at opnå en god holdbarhed mod regn og vind.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

Det tilbyder vi

Vi tilbyder også at lave 3D-illustrationer af den fremtidige konstruktion, så du får valgt den rigtige løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os for en vejledning eller et uforpligtende tilbud.

Ring til os på +45 43 69 11 73 eller send os en mail på post@krintel.com for vejledning eller et uforpligtende tilbud.

(+45) 43 69 11 73
post@krintel.com