Glasskydedøre

Glasskydedøre kan i mange tilfælde erstatte en almindelig fyldningsdør. Men glas kan også bruges som en fleksibel rumdeler eller som afskærmning udendørs på terrassen.

Glasskydedøre har været brugt i mange år på kontorer, men i de senere år har glasskydedøre også fundet vej til private hjem. En skydedør i glas lader lyset passere mellem rummene, men giver samtidig mulighed for visuel afgrænsning ved at vælge matteret glas (satimat).

På billedet til højre ses et eksempel på en skydedør mellem gangareal og opholdsstue i en privat bolig. Glasset er 10 mm hærdet satimat diamant og grebet er et 400 mm stanggreb.

– Glasskydedør system “MIR” ophængt på rustfrit stålrør. En løsning der sparer plads og giver ekstra lys til gangarealet.

Glasskydedøre har mange formål

Glasskydedøre kan i mange tilfælde erstatte en almindelig fyldningsdør. Men glas kan også bruges som en fleksibel rumdeler eller som afskærmning udendørs på terrassen. Et eksempel på en skydedør i glas til terrassen kan ses herunder i galleriet, hvor Dorma’s system Agile er anvendt. Et andet oplagt sted at montere en glasskydedør er i en super moderne bruseniche, som den der kan ses i galleriet.

Se mere i brochurerne Unica-Line.pdf og Beslag-brochure1.pdf. Du er altid velkommen til at kontakte os her for at høre om mulighederne eller for et uforpligtende tilbud.

(+45) 43 69 11 73
post@krintel.com