Døre og vinduer

Vinduer og døre i aluminium som produceres på vores eget værksted. Vi kan derfor skræddersy en løsning til dig, som opfylder netop dit behov.

Døre og vinduer i høj kvalitet

Vi producerer vinduer og døre i aluminium på vores eget værksted. Det betyder, at vi kan skræddersy en løsning til dig, som opfylder netop dit behov. Vi producerer døre og vinduer i alle Schüco’s systemer i alle farver, både pulverlakering og anodisering.

Derfor anvender vi aluminium i vores døre & vinduer

Aluminium har rigtig mange fordele. Aludøre og -vinduer er næsten helt vedligeholdelsesfrie. Vinduer og døre skal bare afvaskes en gang imellem og beslagene skal smøres. Aluminiumsprofiler giver mulighed for en høj isoleringsevne, fordi profilerne er delt i flere kamre adskilt af højisolerende komposit materiale.

Aluminiumsvinduer og -døre kan bruges i alt fra en uisoleret butiksfacade, til steder, hvor isoleringsevnen er en prioritet, for eksempel i passivhus byggeri og 0-energi huse.

Det store udvalg af modeller i Schüco systemet gør det mulig at tilpasse facaderne til det aktuelle byggeri, med hensynstagen til udseende, energi, sikkerhed og funktion.

Referencer

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

Det tilbyder vi

Vi sælger både til håndværkeren, der selv tager ud og monterer. Eller vi kan både stå for levering og montering direkte hos kunden. Da vi har eget værksted kan vi tilbyde meget korte leveringstider på butiksdøre. Det vil sige at skader efter hærværk eller indbrud hurtigt kan udbedres. Døre kan leveres med automatik, adgangskontrol, magnetlåse og el-slutblik.

Ring til os på +45 43 69 11 73 eller send os en mail på post@krintel.com for vejledning eller et uforpligtende tilbud.

(+45) 43 69 11 73
post@krintel.com