Hærdet helglas facader

Vi leverer hærdet helglas facader i alle størrelser, farver og former. Vi kan sammensætte en butiksfacade eller kontoropdeling med netop de åbningsmuligheder du har brug for.

Hærdet helglas facader er en fælles betegnelse for glasvægge, -facader og -døre uden ramme. Det giver et slankt og moderne design, der er meget anvendt i butikscentre, hvor de store glasfacader giver maksimal eksponering. Helglas facader kan have en valgfri kombination af faste og gående sektioner efter behov. I butiksfacader kan helglas facaden kombineres med et rullegitter for at lette arbejdet med at åbne og lukke butikken.

Facader i glas finder også anvendelse i kontorbygninger, hvor glasfacaden bruges som glas skillevægge mellem kontorlokaler, mødelokaler mv. Et eksempel ses på billedet herunder fra et B&O center.

Et andet eksempel på en butiksafgrænsning ses på billedet herunder. Systemet er Easyfold – et simpelt foldesystem, der giver mulighed for en hel facadeåbning.

Vi leverer hærdet helglas facader i alle størrelser, farver og former. Vi kan sammensætte en butiksfacade eller kontoropdeling med netop de åbningsmuligheder du har brug for. Vi er altid behjælpelige med råd og vejledning, og kommer gerne ud på besigtigelse, for at finde frem til den bedst mulige løsning. Kontakt os her.

(+45) 43 69 11 73
post@krintel.com