Hærdet helglas facader

Vi leverer hærdet helglas facader i alle størrelser, farver og former. Vi kan sammensætte en butiksfacade eller kontoropdeling med netop de åbningsmuligheder du har brug for.

Hærdet helglas facader giver et slankt og moderne design

Hærdet helglas facader er en fælles betegnelse for glasvægge, -facader og -døre uden ramme. De kan have en valgfri kombination af faste og stående sektioner efter behov.

Den manglende ramme, giver facaderne et slankt og moderne design. Dette er meget anvendt i butikscentre, således der er maksimal eksponering. Her kan helglas facaden også kombineres med et rullegitter for at lette arbejdet med at åbne og lukke butikken.

Facader i glas finder også anvendelse i kontorbygninger, hvor glasfacaden bruges som glas skillevægge mellem kontorlokaler, mødelokaler mv. Et eksempel ses på billedet længere nede på siden fra et B&O center.

Et andet eksempel på en butiksafgrænsning ses på billedet under referencer. Systemet er Easyfold – et simpelt foldesystem, der giver mulighed for en hel facadeåbning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Krintel Entreprise leverer hærdet helglas facader i alle størrelser, farver og former. Vi kan sammensætte en butiksfacade eller kontoropdeling med netop de åbningsmuligheder du har brug for.

Vi er altid behjælpelige med råd og vejledning, og kommer gerne ud på besigtigelse, for at finde frem til den bedst mulige løsning. Kontakt os på tlf. (+45) 43 69 11 73 eller på mail post@krintel.com.

Referencer

(+45) 43 69 11 73
post@krintel.com