Udestuer og karnapper i aluminium

Vi bruger profilsystemer i aluminium fra Schüco, som er indbegrebet af suveræn kvalitet med hensyn til holdbarhed, varmeisolering og æstetik.

Udestuer og karnapper i suveræn kvalitet

Vi producerer udestuer og karnapper i aluminium på eget værksted. I alle tilfælde er der tale om special løsninger, som tilpasses i form og funktion efter den enkelte sag. Vi bruger profilsystemer i aluminium fra Schüco, som er indbegrebet af suveræn kvalitet med hensyn til holdbarhed, varmeisolering og æstetik.

Total entreprise eller selv-montage

På mange af de opgaver vi har udført, har vi fungeret som total entreprenør. Det kan være en fordel, da man som kunde kun har ét firma at kommunikere med.

Vi sørger for planlægning og styring af projektet, og vi kan efter behov trække på vores dygtige samarbejdspartnere. Vi har samarbejdspartnere inden for el, vvs, samt murer- og tømrerarbejde. Ved at få udarbejdet en udførlig tidsplan over projektperioden, vil du hele tiden vide hvornår der vil være håndværkere til stede.

Hvis et andet firma skal stå for montagen kan vi naturligvis også fungere udelukkende som leverandør af elementerne til udestuen eller karnappen.

Specialfremstillet til dig

Opgaver af denne type er altid specielle, da de skal passe ind i eksisterende byggeri, og ofte er der meget bestemte krav til funktioner og æstetik. Dette er muligt at efterleve, da alt bliver produceret på eget værksted af vores dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere.

Det kan ofte være en fordel at få visualiseret, hvordan løsningen kommer til at se ud. Derfor tilbyder vi også at lave 3D illustrationer. Du kan læse mere om tegnestue opgaver her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre om de mange muligheder, eller for at få et uforpligtende tilbud. Ring på tlf. (+45) 43 69 11 73 eller send os en mail på post@krintel.com.

Referencer

(+45) 43 69 11 73
post@krintel.com