Rullegitter

Et rullegitter er den optimale løsning til aflukning af butikker hvis man ønsker en effektiv, holdbar, vedligeholdelsesfri og ikke mindst billig løsning.

Rullegitre som sikring mod indbrud og hærværk

Vi fører alle typer af rullegitre, jalousier og rulleskodder til sikring mod indbrud, hærværk samt til hindring af indsyn (hvis nødvendigt).

Et rullegitter er den optimale løsning til aflukning af butikker hvis man ønsker en effektiv, holdbar, vedligeholdelsesfri og ikke mindst billig løsning. Rullegitret laves i aluminium, stål eller kombinationer deraf, og fås i flere forskellige sikringsklasser.

Gitret monteres ofte i forbindelse med en helglas facadeløsning og her kan vi være med hele vejen. Vi kan levere og montere en samlet løsning, som passer til netop jeres behov.

rullegitre

Alu rullegitter med lameller til problemfri og effektiv åbning og lukning af butikken.

rullegitre

Grovmasket rullegitter på butiksfacade. Rullegitteret sikrer mod indbrud og hærværk og bibeholder stadig noget gennemsyn.

Vi kan levere alle rullegitter typer, både grovmaskede rullegitre med god transparens, som på billedet herunder, samt mere uigennemsigtige rullegitre, som på billedet til venstre. Fuldstændig uigennemsigtige jalousier fører vi også.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne for råd og vejledning, eller et uforpligtende tilbud på tlf. (+45) 43 69 11 73 eller på mail post@krintel.com. Vi kommer gerne ud på besigtigelse, for at finde den optimale løsning. Du kan også tage et kig i vores brochure her. I brochuren vil du finde flere typer af rullegitre, end dem der er præsenteret her, samt yderligere info og tekniske specifikationer.

rullegitre

Et lille udpluk af de mange forskellige typer af rullegitre og jalousier, som vi kan levere.

(+45) 43 69 11 73
post@krintel.com