Foldedøre

Vi producerer foldedøre i aluminium, fordi det er et alsidigt materiale med minimal vedligeholdelse. Hængsler skal bare smøres en gang imellem.

Alu foldedøre – en fleksibel løsning

En foldedør bruges på steder, hvor der skal være mulighed for at åbne helt op, når vejret tillader det. Derfor er foldedørssystemer meget brugte i udestuer og som facade i caféer og butikker. Her giver systemet rigtig god isoleringsevne i vinterhalvåret, og om sommeren kan facaden åbnes helt eller delvist, for at give fornemmelse af at være udendørs. Foldedøre i aluminium kan dog også have andre anvendelser, eksempelvis som skillevæg i et kontorlokale eller andre steder hvor man ønsker en fleksibel opdeling af rummet.

God kvalitet, mange år frem

Vi producerer foldedøre i aluminium, fordi det er et alsidigt materiale med minimal vedligeholdelse. Hængsler skal bare smøres en gang imellem. Vi benytter systemer fra Schüco, især ASS 70 FD og ASS 80 FD. Førstnævnte har eksisteret i flere år, men på grund af de øgede energi krav kom ASS 80 FD på markedet i 2010. Begge systemer er gennemtænkte ned til mindste detalje og bygget til at holde i mange år.

Dørene kan fås i alle RAL-farver, forskellige typer af greb, låse, person- og indbrudssikkerhed, systemkonfigurationer og meget andet.

Et udpluk af de mange mulige konfigurationer, som kan bruges i et foldedørs system fra Schüco.

Referencer

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

Det tilbyder vi

Vi har eget værksted og producerer selv alu foldedøre, hvilket betyder, at systemerne kan tilpasses efter dine behov. Du er meget velkommen til at kontakte os for vejledning eller et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan også tage et kig i brochuren fra Schüco her.

Ring til os på +45 43 69 11 73 eller send os en mail på post@krintel.com for vejledning eller et uforpligtende tilbud.

(+45) 43 69 11 73
post@krintel.com